За звання найкращого змагалися у відкритому чемпіонаті Бердичева з брейк-дансу «Junior Battle 2017»

14 травня у 30 гарнізонному будинку офіцерів близько 50 учасників з різних міст України змагались за звання найкращого у відкритому чемпіонаті Бердичева з брейк-дансу «Junior Battle 2017». Цей фестиваль вже вчетверте організовує школа танцю "Rocket Jump", даруючи атмосферу домашнього свята всім гостям.

 

Більш як за годину до початку змагань почали з’їжджатися учасники з інших міст, тому в атмосферу танцю можна було поринути задовго до початку фестиваля. Бібої та бігьол розігрівались виконуючи неймовірні для непідготованої людини трюки під запальну музику хіп-хопа та фанка. В цей час волонтери з школи танцю "Rocket Jump" та Бердичівської міськрайонної громадської організації «Добра справа» проводили реєстрацію учасників, записуючи подекуди дуже кумедні ніки (прізвиська) учасників та запрошували глядачів займати місця у залі.

Фестиваль відкрився з представлення суддів змагання, які як водиться, продемонстрували свій клас безпосередньо представленням свого суддівського танцювального виходу, який не міг не запалити гостей та учасників. А суддями цього року були: призер та учасник багатьох міжнародних фестивалів Владислав Bboy Fanik Губрий (Київ) представник команд Reborn clan та Step by step, викладач танцювальної студії SOUL DANCE STUDIO та представник команди Raw Generation Дмитро Bboy Slam Негорілий (Вінниця), а також один з кращих вихованців школи "Rocket Jump" Богдан Bboy Lee Ващак (Бердичев).

Першою категорією були дорослі (віком від 16 років), які за задумкою організаторів мали показати приклад менш досвідченим учасникам змагань, як поводити себе на батлі. В запеклій боротьбі перше місце здобув представник Івано-Франківська Олексій Bboy Льоша Ліщинський.

В категорії Діти (учасники віком до 10 років) приймало участь 18 чоловік, найменшому з яких лише 5 років. Це саме та категорія де батьки, тренери, а також дідусі з бабусями переживали більше за юних бибоїв та бігле ніж вони самі. Діти просто танцювали в задоволення, демонструючи подекуди досить складні елементи для свого віку, що викликало оплески та захоплені вигуки у глядачів. Почесне третє місце в цій категорії посів представник Житомира Bboy Бондарь. А в фіналі зустрілися вихованці бердичівської школи "Rocket Jump" Нікіта Bboy Нікас Казюка та Павло Bboy Pashtet Іговін, який і здобув перемогу.

Самою запеклою боротьба вийшла в категорії Підлітки (учасники віком 10-16 років), де дівчата не поступались хлопцям, менш досвідчені перемагали тих, в кого вже десятки турнірів за плечима, виконувались ті трюки, які до цього не вдавалися на тренуваннях, а судді призначали додаткові раунди щоб точніше визначити переможця батлу. Після четвертого кола змагань визначились переможці: перше і друге місця посіли представники Вінниці Артем Bboy Lil Arti Соколов і Антон Bboy Антоха Заплитнюк, відповідно, а третє – представник Бердичева Ілля Bboy ilWin Осадчук.

Останньою була категорія 2 на 2, де не було вікових обмежень, для того, щоб молодші учасники могли позмагатися з старшими, та отримати певний досвід, який би їх надихав на подальші звершення у брейк-дансі. Перше місце в цій категорії таки здобули більш старші та досвідченні Денис The Vinnie Віннічук( Boomerang crew ,Андрушівка/ Житомир,Varshalex crew ) та Юрій Optimist Беднарський( Varshalex crew , Житомир). Усі учасники на згадку отримала грамоти за участь, а переможці цінні призи від магазину іграшок «Мауглі», магазину комп’ютерної техніки «Neon» та магазину «Бердичів Спорт»

 

 

 

 

 

 

2017-05-19