Терморегулятори «Розумне тепло»: Made in Ukraine

Чомусь у сучасного споживча існує недовіра до вітчизняного виробника, адже більшість людей вважає, що в Україні не можуть виготовити нічого путнього, і віддають перевагу імпортним аналогам – навіть якщо вони китайського виробництва. Між тим вже сьогодні є підприємства, які випускають інноваційну продукцію на основі власних розробок, яка може впевнено скласти конкуренцію провідним фірмам зі світовим ім’ям. Компанія «ПромАвтоматика Вінниця» - якраз одне з таких підприємств, яке є лідером регіону у галузі автоматизації та працює уже потягом 10 років. Останнім часом компанія працює над розробкою нових систем енергозбереження – повідомляє Офіційний сайт Вінницької міської ради.

 

Останньою новинкою підприємства є система «Безпечний перехід», яка зараз тестується у Вінниці. ЇЇ суть полягає в освітленні пішохідних переходів у темну пору доби задля уникнення виникнення дорожньо-транспортних пригод, яке здійснюється за рахунок сонячної батареї. Система функціонує таким чином, що світло направляється виключно на пішохідний перехід, та вмикається автоматично, як тільки до пішохідного переходу наближається людина, що дає можливість суттєво економити електроенергію та забезпечити безпеку дорожнього руху.

Також компанія «ПромАвтоматика Вінниця» розробила нову модифікацію вуличних світильників, які більш економічні, ніж інші і це НОУ-ХАУ вже знайшло своє практичне застосування у деяких українських містах про зовнішньому освітленні вулиць та прибудинкових територій. Однак для пересічного споживача більш цікавим буде ще одна новинка - терморегулятор «Smart WARMATH» («Розумне тепло»). Даний пристрій встановлюється безпосередньо на системи опалення, і призначений для економії енергоресурсів у будинку. За словами розробників, такий терморегулятор дасть можливість економити до 25% на опаленні, адже він дозволяє автоматично знижувати температуру у приміщенні, коли господарів немає вдома або вночі. Фактично пристрій поєднує в собі стабілізатор до котла і регулятор, і за допомогою спеціальних температурних датчиків пристрій регулює температуру вашого житла

На сьогодні розроблено вже декілька модифікацій терморегуляторів «Smart WARMATH» («Розумне тепло»): з стабілізуванням напруги, з датчиками вологості і сигналізатором загазованості. Також є модель, яка дозволяє здійснювати управління і контроль за температурою через мережу Інтернет. Фактично Ви зможете керувати температурним режимом у будинку, знаходячись деінде за допомогою свого гаджету у режимі он-лайн. Поки всі на роботі, наприклад, можна встановити меншу температуру, а за кілька годин до того, як повернетеся додому, підвищити її до потрібної.

Впевнені, що переваги терморегуляторів «Розумне тепло» високо оцінять жителі України, для яких питання економії енергоресурсів зараз є першочерговим у зв’язку з їх високою вартістю. Поки що проходять випробування перші тестові терморегулятори, однак сподіваємося, що невдовзі вони стануть доступними для кожного споживача, адже їх орієнтовна вартість на ринку має бути в межах 2000 гривень.  

2017-08-07