Дві приємності

Сьогодні дві приємності. Перша - ДЕНЬ ЖУРНАЛІСТА!   Щиро вітаю всіх майстрів пера, тих, з ким доводилося співпрацювати та спілкуватися.

 

Вітаю тих, хто й досі в доброму гуморі та дружніх стосунках з "Доброю справою" та Балюком) Бердичів, Київ, Житомир, Мукачево, Чуднів, Полтава! Вітаю! Я вам зичу всього доброго. Сьогодні я переконався, що все ж таки найдревніша професія - це журналістика, бо заглянув до Біблії, а там написано: "Спочатку було слово...")) Про вас, журналістів, кажуть, що ви обізнані в багатьох сферах, але поверхнево, мовляв дилетанти. Але знайте, хтось сказав, - професіонали збудували Титанік, а дилетант - Ковчег. Розвитку, успіху та доброго здоровля!


     

   Друга приємність - КОНКУРС ЖУРНАЛІСТСЬКОЇ МАЙСТЕРНОСТІ! Дякую організаторам, членам журі конкурсу журналістської майстерності ім. Л. Козінчука за те, що дали можливість трохи відчути себе журналістами) Спецпроект "Думки в голос" нашої громадської організації "Добра справа" виборов перемогу в номінації "Люди навколо нас". Це багато що для нас означає, наш подкаст визнали професійні журналісти. Також дякую Олександру "Мусіку" Мусевичу, що підтримав ідею і допомагає втілювати її у життя. Ще раз всіх з Днем журналіста!

З повагою,

Юрій Балюк

голова БМРГО "Добра справа"

2016-06-06