Майстер-класи зі садівництва проводить ГО "Добра справа" в рамках проекту зі створення соціального шкільного підприємства

СШП "Школа природи" та вчителі Красівської школи взяли участь у майстер-класі з технології вирощування малини, смородини та інших ягідних культур. Досвідчений садівник Леонид Киришевский після теоретичного вступу на рослинах зі шкільного розплідника показав учасникам заходу методи розмноження та основні заходи з догляду малини та смородини.

Проєкт «Створення соціального шкільного підприємства на базі навчального майданчика – розплідника плодово-ягідних культур Красівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Ц. Л. Посудевського Семенівської сільської ради Житомирської області» реалізується Бердичівської міськрайонною громадською організацією "Добра справа" у межах проєкту «Заснування соціальних шкільних підприємств у сільській місцевості та малих містах України для заохочення молоді до соціального підприємництва у Івано-Франківській, Житомирській і Донецькій областях», що виконується #Фонд Східна Європа та #Kinderhilfswerk ChildFund Deutschland за фінансової підтримки #German Federal Ministry for Economic Cooperation and Development (BMZ).

Детальніше про проєкт читайте на http://sse.eef.org.ua/

2020-10-31