Шкільне підприємство ставить нову мету

Раніше створене за сприяння громадської організації "Добра справа" соціальне шкільне підприємство "Школа природи" на базі Красівського ліцею ім. Ц.Л. Посудевського Семенівської сільської ради продовжує функціонувати.

Після тривалої паузи, пов’язаної з організаційними змінами в керівництві обох організацій, в тому числі з випуском учасників підприємства та влиттям нових членів колективу, було проведено організаційні зустрічі-збори. До команди долучився ментор, підприємець з міста Бердичева Андрій Довгий, завдяки якому діти визначили нові цілі в цьому році та засоби задля їхнього досягнення.

 

 

 

 

 

 

 

 

Якщо в минулому році Школа природи облаштувала ігрову кімнату за кошти, які заробила на продажах власноруч вирощених саджанців, то цього разу молодь звернула увагу на появу нового ресурсу - зібраний врожай малини та смородини. Мета - створити футбольну команду, придбати відповідну спортивну форму для гравців. І все це за рахунок випічки з начинкою. Цілі амбітні. Чи справиться команда, покаже час. ГО "Добра справа" і надалі опікуватиметься даною моделлю підприємства, адже це вагоме капіталовкладення у сьогочасну молодь - формування підприємницької компетентності. 

2021-10-28