Відкритий чемпіонат з Брейкдансу у Бердичеві Junior Battle 2017

14 травня 2017 року у Бердичеві пройде відкритий чемпіонат Бердичева з брейк-дансу фестиваль «Junior Battle 2017». Бердичівська міськрайонна громадська організація "Добра справа" вкотре не пройшла осторонь цієї події, яка направлена на розвиток дітей та молоді. БМРГО долучилася у проведенні цього заходу і, як партнер фестивалю, надає волонтерську допомогу, допомогає у пошуку спонсорів та партнерів.

 

Це вже буде четвертий фестиваль під даною назвою. Окрім спільної назви - «Junior Battle» також має спільну мету: залучення більше підлітків, а також дітей до брейк-дансу, як до здорового способу життя та мислення. Тому й однією з відмінностей цього фестивалю від таких самих, що проходять на теренах України є те, що найкращі призи дістаються переможцям у дитячих та підліткових категоріях.

Організаторами фестивалю є учасники брейк-данс команди "Rocket Jump Crew", яка за свій 15-річний досвід існування, переросла спочатку у танцювальну школу, а потім й у певну формацію, що об’єднує людей які живуть у різних країнах світу, мають різний соціальний стан, різні професії, вподобання, але які мають спільну любов до хіп-хоп культури та брейк-дансу зокрема. З 2003 року "Rocket Jump" виступає організаторами фестивалів з брейк-дансу у місті Бердичеві, які мали різний формат, різні назви, але завжди були спрямовані на залучення як умога більшої кількості людей до такого видовищного заняття, як брейк-данс.

За 4 роки «Junior Battle» відвідали учасники з Києва, Вінниці, Житомира, Малина, Андрушівки, Новоград-Волинського, Коростеня, Коростишева. Основними на фестивалі є батли 1 на 1 в різних категоріях вікових або за рівнем підготовки, але також проводяться командні батли, батли 2 на 2 тощо. Категорії можуть змінюватися з року в рік, що додає цікавості та динамічності фестивалю. Одне що залишається незмінним це гарна позитивна, майже домашня атмосфера для учасників та глядачів

2017-05-13