Bitwalking – валюта котру можна заробити ходьбою.

 

Любите ходити пішки? Тепер ви можете заробити на цьому.  Таку можливість надає компанія Bitwalking. За кожні пройдені вами 10 000 кроків (8 км), ви отримуєте 1 криптодолар. Це чудова мотивація, для тих людей, які хочуть привчити себе більше рухатись.  В системі вже зареєстровано понад 100 000 користувачів.
Уявіть собі крокомір, який перетворює ваші кроки у гроші.  Bitwalking це новий додаток який дозволяє одночасно покращити здоров’я та заробити гроші.

 

Все, що потрібно для цього зробити  - завантажити на смартфон чи фітнес-трекер безкоштовний додаток ”The Go” і відкрити персональний рахунок  на який будуть нараховуватися  BW  долари.

Накопичені кошти будуть доступні для обміну на реальні гроші.

 

Як можна використовувати систему Bitwalking

 

Цю валюту можуть  використовувати в якості платіжного засобу компанії, що виробляють взуття та одяг, виробники фітнес-трекерів, мережі фітнес центрів медичні страхувальники,  екологічні фонди та рекламодавці.

На думку розробників, їхня система  в бідних країнах, де сьогодні зберігається потреба  щоденно долати  великі відстані до роботи пішки, зможе якісно покращити  життя.

2016-07-19