Як вирощувати овочі у квартирі?

Nutritower  - вертикальна гідропонічна установка для вирощування овочів в умовах обмеженого простору квартир. Завдяки компактній системі можна вирощувати до 48 рослин одночасно. Це легкий спосіб вирощувати стільки свіжих овочів, скільки знадобиться для сім’ї на весь рік.

 

Головна перевага отриманої у домашніх умовах їжі полягає у її винятковій екологічній чистоті, адже в процесі росту не використовуються шкідливі добрива чи пестициди. Окрім цього,  вертикальна «грядка» це дешево та зручно. Не потрібно навіть виходити за межі вашого помешкання щоб отримати денний заряд вітамінів. Завдяки мінімальному шляху з «поля» до тарілки, зелень зберігає усі свої корисні властивості. Вирощуючи овочі вдома, ви знижуєте вуглецевий слід.

Система має вертикальне освітлення, що економить простір у приміщенні та допомагає збільшити кількість їжі на невеликій ділянці.

За допомогою цього винаходу можна вирощувати салати, трави та овочі.  Гідропонічна система чудово підійде для рослин, яким потрібен тривалий термін для  розвитку.

За рік можна отримати: 27 кг салату, 50 баклажанів, 350 помідорів черрі, 50 огірків, 4.5 кг полуниці.

2016-08-07